Poartă copilul dvs. ochelari de soare? V-ați întrebat vreodată dacă sunt necesari?

Bebelușii cu vârsta sub 6 luni nu trebuie să fie expuși direct la soare. Aceasta este ultima recomandare medicală a unor prestigioase instituții precum Organizația Mondială a Sănătății, Asociația Americană de Pediatrie sau Ministerul Sănătății Britanic.  Însă, odată depășită această vârstă, ochelarii de soare ar trebui să fie obligatorii.

Ochelarii de soare sunt necesari a fi purtați ori de câte ori copilașii sunt afară, în aer liber, cu atât mai mult cu cât sunt în razele directe ale soarelui; spre exemplu, în momentele de joacă, mers, chiar și relaxare.

Tocmai de aceea noi ne-am gândit în primul rând la sănătatea ochiilor copiilor, oferind ochelari de soare care să fie purtați încă de la câteva luni de zile. Toți ochelarii Idol Eyes sunt special concepuți cu 100% protecție UV, iar unele dintre modele pot fi ajustate ușor datorită benzii elastice și/sau brațului de lângă ureche pentru a acoperi perfect ochii celor mici.

Fiecare amânare a nepurtării ochelarilor duce la efecte serioase pe termen lung, chiar de la cea mai fragedă vârstă. Nu amâna, ai grijă de sănătatea micuțului tău.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>